Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakelaar ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakelaar ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakelaar

ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakelaar

U-Heating Store | v.a. €43,25

  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Barcode: 8718531991941

Prijzen

Winkel Levertijd Prijs
Vloerverwarming-Direct
Shopscore: 9.1
Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis €43,25 Naar aanbieder
Pro Vloerverwarming
Voor 17:00 uur besteld, dinsdag in huis €51,95 Naar aanbieder

Specificaties

Alles over dit product

Voorkomt dat een circulatiepomp 24 uur per dag draait. De pompschakelaar bespaart u geld en energie en deze is tevens voorzien van een 24-uurs beveiliging om vastzitten te voorkomen.
Normaal gesproken draait de pomp van een vloerverwarmingssysteem het hele jaar door, ongeacht of de verwarming aan staat of niet. Wanneer u wilt voorkomen dat de pomp van de verdeler onnodig draait en daarnaast op uw energiekosten wilt besparen dan kunt u gebruik maken van een pompschakelaar.

Met behulp van een automatische pompschakelaar voorkomt u dat de circulatiepomp van een vloerverwarmingsverdeler 24 uur per dag draait. Hierdoor kunt u met name tijdens de warme zomermaanden geld besparen op uw energiekosten.

De automatische pompschakelaar wordt geleverd met een kabel van ca. 3 meter lang, die is voorzien van een clipsensor die op de aanvoerleiding naar de verdeler wordt geklemd. Hierdoor zal de circulatiepomp van de vloerverwarming pas worden ingeschakeld als de temperatuur van het CV-water hóger is dan de ingestelde temperatuur en uitschakelen als deze lager is dan de ingestelde temperatuur.
Voor correcte werking is het van belang dat de sensor contact maakt met de aanvoerleiding. De clip, waarin deze sensor zit, is dusdanig ontworpen, dat deze handmatig verbogen kan worden. Hierdoor kan de sensor op aanvoerleidingen van vrijwel elke diameter bevestigd worden.

Mocht de clipsensor niet goed om de aanvoerleiding klemmen, zorg er dan voor dat het deel van de clip waarin de sensor verwerkt is, goed contact maakt met de aanvoer naar de verdeler.

Let op:

De ECO Pump Switch HY-02 is speciaal ontworpen voor schakeling van pompen op vloerverwarmingsverdelers, maar kan niet worden gebruikt voor andere toepassingen of systemen die gebruik maken van stadsverwarming.

Indien er 24 uur geen warmtevraag is, zal de pompschakelaar ongeveer 1 minuut inschakelen om vastzitten van de pomp te voorkomen.

Productspecificaties

Vermogen 2,5 W
Dikte 40 mm
Gewicht 0,279 kg
Garantie 3 jaar

Overige kenmerken

Keurmerk CE
MPN (Manufacturer Part Number) 92512
Taal handleiding Nederlands
Verpakking breedte 90 mm
Verpakking hoogte 78 mm
Verpakking lengte 138 mm
Verpakkingsinhoud Pompschakelaar, sensor-clip en gebruikershandleiding

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken

Over U-Heating Store

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.